Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
IJslolly's met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Brownie met hazelnoot, passievrucht en crème anglaise
Ingrediënten: eieren, suiker, chocolade (55%), boter, bloem
Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van