De ideale restverwerking: groentenquiche
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas