Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

Gin-Tonic: Martin Miller's Gin

Edward Vanhoutte

Haal de schil van een limoen met een dunschiller.  ...
Ingrediënten: Gin (Martin Miller's Gin), tonic (Fever Tree), limoen, komkommer,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Cocktails 1 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Havermoutcrumble met appel en besjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: diepvriesbesjes , appel , hazelnoten , 1/2 el kaneelpoeder, volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Scones

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kneed de boter, de bloem en het bicarbonaat tot de bloem alles heeft opgenomen. Het bicarbonaat zorgt ervoor dat ...
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Brits Gebak 4 personen

Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofpotje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst (500g), groentebouillon , rode uien, olijfolie, wortelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Gerookte schelvis met citroentijm

Hak de dille fijn. ...
Ingrediënten: dille, gerookte schelvis, magere melk, citroentijm, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen