Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
Ingrediënten: rode bieten, olijfolie, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas