Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frittata met spaghetti en paprika
Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Ingrediënten: parmaham, bruin brood, raketsla, honing, zachte boter
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Broodje met rauwe ham (Italiaanse opkikker)
Ingrediënten: andalousesaus, ronde focaccia met kruiden, Gandaham, mozzarella, gegrilde en gemarineerd champignons