Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Wijting met ratatouille
Garnalen arrabbiata
Ingrediënten: rijpe romatomaten of zongerijpte tomaten, glutenvrije spaghetti, rode chilipeper, knoflook, olijfolie