Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Frittata met spaghetti en paprika
Gebakken spaghetti met tonijn en kerstomaatjes
Ingrediënten: Olijfolie (Extra Vierge), verse basilicum, Pachino-tomaten, zout, spaghetti
Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Ingrediënten: parmaham, bruin brood, raketsla, honing, zachte boter
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper