On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Religieuse
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes