Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Witte chocolade cheesecake met Nutella en speculaas van An Steyvers
Ingrediënten: rice krispies, speculaaskoekjes, geroosterde hazelnoten, boter, donkere chocolade (gesmolten)
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Taart met pindaboter, chocoladesaus en gemberroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pindaboter, water, rietsuiker, zure room, boter
Frozen yoghurt bark met chocolade, braambessen en pistache
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade, Griekse yoghurt, pistachenoten (ongezouten), honing, citroen (liefst bio)
Crème Brûlée met appel en speculaas
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: vanillestokje, room, eieren, witte suiker, appel
Cheesecake met maltesers, oreo en witte chocolade
Ingrediënten: oreokoekjes, maltesers, gesmolten boter, mascarpone, suiker