Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus

Pieter Declercq

Snij de mozzarella in balkjes. Dep droog. ...
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Kinderspel: pizzapops, heerlijke pizzaballetjes op een stokje

Jordy Geuens

Rol een vel pizzadeeg uit. Steek er met een tas of ring cirkels uit. Leg op een bakpapiertje. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, ketchup, , lollystokjes, ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Lenterolletjes met groentjes en kip

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. ...
Ingrediënten: rijstpapier, glasnoedels (vermicelli), ketjap manis, wortel, komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij het stokbrood in schijfjes. Toast het kort in de warme oven. ...
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

De lenterolletjes maak je aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Chinese dumplings en cocktail 'saketini'

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder de buitenste bladeren en het worteltje van de lente-ui. Snij overlang in twee en daarna zeer fijn. ...
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Lenterolletjes met scampi en shiitake van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze lekkere hapjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortel, scampi, Chinese kool, shiitake, lente-uitjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas

Pieter Declercq

Maak de tapenade. Mix de zongedroogde tomaten met de look, olijfolie en de pijnboompitten. Kruid naar smaak met ...
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Begin met de chutney: fruit de fijngehakte ui in een kleine stoofpan met de olie. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 6 personen

Viskoekje met chili, koriander en zure room

Lucie Ory

Snijd de vis in kleine stukjes en doe ze vervolgens in de keukenmachine. Voeg er dan de lenteuitjes, koriander, ...
Ingrediënten: zure room, Thaise rode currypasta, witvisfilets (bvb kabeljauw, schelvis), komkommer, rode peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen