Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Kraaibiefstuk met frieten en gegrilde sjalot

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd dikke frieten uit de aardappelen. Kook de frieten eenmaal op (zodat ze half gaar zijn). Steek de frieten ...
Ingrediënten: olijfolie, rode wijn, rozemarijn, laurier, tijm
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Scampibrochette met appel en currymousseline

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Pel de scampi en laat het staartje eraan, haal het darmkanaal eruit. Prik de scampi’s op een brochette. Kruid ...
Ingrediënten: appel, curry, tomaat, eidooiers, water
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges

 Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna ...
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Courgettevelouté met munt en feta

...
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Soep 4 personen

Toast met asperges en zalm

Pieter Declercq

Toast het sneetje brood.  ...
Ingrediënten: zalm, asperges, eieren, boter, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Papillot van zalm met wilde rijst en groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Oven voorverwarmen op 180°. ...
Ingrediënten: zalmfilet, wilde rijst, water, courgette, wortels
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen