Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar
Ingrediënten: nacho's, cheddar kaas, lente-uitjes, pikante tomatensalsa, chilipoeder
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: rozemarijn, koriander, munt, tequila, olijfolie
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout