Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Bruscetta met feta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum
Ovengedroogde tomaatjes
Ingrediënten: rijpe vleestomaten, olijfolie, balsamico azijn, tijm, grof zout