Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Italiaans geroosterde vijgen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren