Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm
Ingrediënten: bieslook, zachte geitenkaas, gerookte zalm, Ratte aardappelen,
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Varkenskotelet met Blackwellsaus
Ingrediënten: varkenskoteletten, sjalotjes, kalfsfond, room, pickles
Bearnaise saus
Ingrediënten: eierdooiers, dragonazijn, water, boter, verse dragon
Gerookte zalm met zelfgemaakte boter
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: waterkers, gerookte zalm, citroen, mierikswortelsaus, tuinkers