Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Minipizza's van courgette en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit hapje aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Dipsaus: guacamole

Snij de rijpe avocado's in twee. Haal de pit uit. Lepel het vruchtvlees in een kommetje. ...
Ingrediënten: avocado's, chilipeper, rode ui, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hapje 4 personen

Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas

Laat de rozijnen weken in warm water. ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), verse geitenkaas, brickdeeg, ui, rozijnen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Schil voor de vulling de sjalotten en knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd ...
Ingrediënten: bladerdeeg, sjalotten, gemengde bospaddenstoelen, knoflook, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Gerecht voor viervoeters: gezonde dog cookies

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het koekjesdeeg: Meng de havermout met het lijnzaad en de volkorenbloem met de eieren, water en olie ...
Ingrediënten: havermout, lijnzaad, volkorenbloem, ei, eidooier
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Linzendip

...
Ingrediënten: groene linzen, versgeraspte gember, ui, knoflook, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Religieuse

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk, ongezouten boter, in blokjes, gewone bloem, scharreleieren, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen