De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter
Ingrediënten: rode wijn, olijfolie, verse fijngehakte rozemarijn, lamskoteletten, boter (bv. Kerrygold)
Vol-au-vent met balletjes en frietjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde lamskeftakebabs met pistachenoten en een pikante slawrap
Ingrediënten: citroen, sumak (eventueel te vervangen door de fijngeraspte schil van 1 citroen), komijnpoeder, chilipoeder, verse tijmblaadjes
De Feestkeuken van Sofie: hindefilet Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras
Rundshaas met buikspek en Thaise kruiden
Ingrediënten: runderhaas, boter, buikspek, spitskool, rucola
Runderlapjes met sojasaus en appelcrème
Ingrediënten: runderlapjes (dun), sojasaus (bv.Kikkoman), graanmosterd, peper, appel