Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas

Laat de rozijnen weken in warm water. ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), verse geitenkaas, brickdeeg, ui, rozijnen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Schil voor de vulling de sjalotten en knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd ...
Ingrediënten: bladerdeeg, sjalotten, gemengde bospaddenstoelen, knoflook, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Frietjes uit de oven met light dipsaus

Meng de Maredsous® met de yoghurt en de kruiden. Voeg peper en zout toe en zet 2 uur in de koelkast. ...
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Sofies Feestmaand: Heerlijke krabcocktail met avocado en pompelmoes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de eieren hard: Breng een pot met water aan de kook en kook de eieren 10 minuten. Giet de eieren af, laat ...
Ingrediënten: Chatka King krab, eieren, roze pompelmoezen, avocado's, kropsla
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Broodjes met hummus van rode kool en witte pensensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de broodjes: Doe het mosterdzaad, venkelzaad, oregano en basilicum in een vijzel. Maal fijn.  ...
Ingrediënten: mosterdzaad, venkelzaad, oregano, basilicum, tarwebloem
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Bakharing met krieltjes, veldsla en uiensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de krieltjes en stoom ze al dente. ...
Ingrediënten: bakharing, arachideolie, citroen, veldsla, maïsolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

'Kroket uit de muur' met Gouda, boerenkool en spek

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Bak het spek krokant. Snij in fijne reepjes. ...
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, bloem, melk
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter. ...
Ingrediënten: gekookte ham, Gandaham, gerookte zalm, smeerboter, toastbrood
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen