Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Granolawafels met kiwibes en rode bes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: granola, amandeldrink, ahornsiroop, volle Griekse yoghurt, eieren
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Vanille- en mokkapudding met pecannoten-chocoladecrunch
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, maïzena, vanillestok, rietsuiker, eidooiers
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker