Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van