Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Italiaans geroosterde vijgen
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Brochette van tomaat, mozzarella en spek
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kleine mozzarella bolletjes, kerstomaatjes, peper, pomodorikruiden of Italiaanse kruiden, ontbijspek