Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Lasagne met kaassaus zonder kaas
Ingrediënten: zout, olijfolie, glutenvrije lasagneblaadjes, ui, knoflook
Veggie: Pasta met auberginesaus
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Knishes
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist
Pizza
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: water, bloem, droge gist, zout, olijfolie