Italiaans geroosterde vijgen
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gebakken steak (= restje), saké, rijst, water, limoen
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille
Soep van rucola met geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Gegrilde steak met ratatouille
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine