Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Ovengedroogde tomaatjes
Ingrediënten: rijpe vleestomaten, olijfolie, balsamico azijn, tijm, grof zout