Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Fajita's met kip en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tortillabladeren, ijsbergsla, kippenborsten, barbecuekruiden, Italiaanse kruiden
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Dürum zelf maken
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Witte bonensla
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker