Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Tarte citron
Ingrediënten: pâte sucrée of 1 vel kruimeldeeg, gedroogde bonen, citroenen, suiker, koude boter in blokjes
Feestelijke toast champignon
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Pastinaaksoepje met amandelgratin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hartige flensjes
Ingrediënten: spekblokjes, gesmolten boter, arachide-olie, gehakte peterselie, melk
Ile flottante met roze pralines
Ingrediënten: melk, suiker, eieren (gesplitst), vanillestokje, suiker voor karamel
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Paaseitjes merveilleux
Ingrediënten: holle chocolade eieren, slagroom (koelkastkoud), bloemsuiker, meringue of 1 zak kleintjes, mango
Ile flottante
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eiwitten, suiker, melk, vanillestokje, crème anglaise