Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenspiesjes met citroen en oregano

Claudia Allemeersch

Snijd de de kipfilet in rechthoekige balkjes van 1 bij 7 cm. Pers de citroenen en meng met de vissaus en het zeezout. ...
Ingrediënten: peper, olijfolie, oreganoblaadjes, knoflook, vissaus
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Romige champignons

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Verwarm de oven voor op de laagste stand en leg het brood erin om het op te warmen. Neem je tijd om de onderkant ...
Ingrediënten: room, zwarte peper, zeezout, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Uienconfituur

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. ...
Ingrediënten: witte uien, echte boter, verse frambozen, tijm, laurier
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Stoemp op zijn Italiaans

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. Snijd de tomaten, de Gandaham en de ui ...
Ingrediënten: aardappelen, sjalot, mozarella, gedroogde tomaten, vers basilicum
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Kasteelaardappelen

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Was de aardappelen goed met lauwwarm water en snij ze de vorm van een tonnetje, de keukenterm is pommes chateau ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, groentebouillon, citroenverbena, tijm en oregano, aardappelkruiden
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht

Gnocchi met ricotta

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil 1 kg bintjes en snijdt ze in gelijkmatige stukken. Kook de aardappelen en giet ze af. Zet ze terug op het ...
Ingrediënten: ricotta, aardappelen (bintjes), bloem, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Witte bonensla

Hak de spinazie en de look fijn, de look mag in de pan. Snijd de tomaten in blokjes zonder pitten en bak ze goed ...
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Gekonfijte aardappeltjes met rouille

Claudia Allemeersch

Aardappelen : Schil de aardappelen en druk met een snijring cilinders uit. Schik de aardappelen in een ovenschaal ...
Ingrediënten: eidooier, vastkokende aardappelen, boter, bouillon naar keuze, citroensap
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Gestoomde asperges met Maltaise saus

Wout Bru - De Perfecte Keuken

Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. ...
Ingrediënten: dikke, groene asperges, appelsien, het sap en de zeste, eidooiers, peper en zout, kervel
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen