Dipsaus: guacamole

Snij de rijpe avocado's in twee. Haal de pit uit. Lepel het vruchtvlees in een kommetje. ...
Ingrediënten: avocado's, chilipeper, rode ui, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hapje 4 personen

Volkoren wrap met mango, feta en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: mango, avocado, limoensap, rode ui, fetakaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Taco's met zalm en mangosalsa

Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele stukjes vel en graten. Maak de zalm met een vork los. ...
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Begin met de chutney: fruit de fijngehakte ui in een kleine stoofpan met de olie. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 6 personen

Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Plet de geitenkaas tot je een smeuïge massa bekomt. Hak de look en voeg de helft van het teentje toe. Voeg de ...
Ingrediënten: broodkruim, parmezaanpoeder, gehakte look, gehakte peterselie, gehakte dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) ...
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Beginner Frans 4 personen

Guacamole met gegrild brood en gedroogde ham

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Guacamole: Pel de avocado’s en snijd ze in stukken. Plet de avocado’s. Pers de look en het limoensap en voeg ...
Ingrediënten: gehakte koriander, look, olijfolie, broodstaafjes, gedroogde ham
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Oesters in champagnesaus met spinazie

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de oesters open, haal ze er uit en vang het vocht op ...
Ingrediënten: grote oesters, sjalot, boter, champagne, visbouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s

Claudia Allemeersch

Snijd het toastbrood in brunoise en bak deze krokant in olijfolie, schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier ...
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Thais Salade 4 personen

Feestelijke toast champignon

De keuken van de Meester

Hak peterselie en kervel fijn. Pers een halve citroen. Snij de sjalotten in brunoise. Reinig de paddenstoelen en ...
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen