Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar
Ingrediënten: nacho's, cheddar kaas, lente-uitjes, pikante tomatensalsa, chilipoeder
Sangria zonder alcohol
Ingrediënten: druivensap, sinaasappelsap, citroensap, limoensap, fruit naar keuze (bv. appel, watermeloen, necatrine)
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Zomertip: heerlijke sangria met gin en cava
Ingrediënten: gin, triple sec, cava of andere droge schuimwijn, sinaasappelsap, aardbeien
Zomerse sangria met witte wijn en aardbei
Ingrediënten: witte wijn, aardbeienlikeur, sinaasappels, limoenen, Sprite of een andere citroen-/limoenlimonade
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Lamsboutsneden met geitenkaas en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), gerijpte geitenkaas (of stukjes Rocamadour), gekonfijte tomaten in olie, rozemarijn, olijfolie
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie