Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Kippenbillen met rozemarijn en citroen

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de billen in 2 stukken en kruid ze met peper en zout. Bak ze in een beetje bakboter aan alle kanten krokant. ...
Ingrediënten: zout, ui, volledige amandelen, kippenbouillon, citroen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla

Snij de uiteinden van de aubergines af en snij de groenten in plakjes. Kruid ze met wat zout en voeg een scheutje ...
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Salade 4 personen

Fris lenteslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten: courgette, groene bonen, asperges, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Luie sushi

Ann Vertriest

Kook de sushirijst volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen. ...
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Geroerbakte garnalen met chilipeper & tomaat

Bill Granger

Doe de garnalen in een grote kom, bestuif ze met maïzena en besprenkel ze met sesamolie. Schep ze om zodat ze ...
Ingrediënten: grote garnalen (gepeld en darmkanaal verwijderd, staartjes er nog aan), maïzena, sesamolie, neutraal smakende olie, grote rode ui (in partjes)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Witte bonensla

Hak de spinazie en de look fijn, de look mag in de pan. Snijd de tomaten in blokjes zonder pitten en bak ze goed ...
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Noten-vijgenbrood

Meng het volkorenmeel met de tarwebloem. Doe er het zout, de suiker, de boter en het water bij. Leg een handdoek ...
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 6 personen

Vijgen met verse geitenkaas

Petra Vandewouer

Dressing: honing, olijfolie, notenolie, balsamicoazijn, peper en zout. Raketsla of mache ...
Ingrediënten: verse vijgen, verse geitenkaas, gehakte walnoten, honing, gehakte peterselie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Marokkaans Salade 4 personen

Marokkaanse sinaasappelsalade

Petra Vandewouer

Pel de sinaasappelen à vif en haal de billetjes tussen de vliezen uit. Vang het sap op. Meng het sap met de oranjebloesem, ...
Ingrediënten: sinaasappelen, suiker (optioneel), kaneel, oranjebloesemwater,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Marokkaans Salade 4 personen