Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes
Nem van kip met pikante saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kipfilet, wortelen, ei, engelenhaar of sojavermicelli, sojascheuten
Gado-satay
Ingrediënten: vissaus, limoensap, arachideolie, rode curry, pindakaas
Pancakes met blauwe bessen
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, bicarbonaat (baksoda), suiker, zout
Knishes
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui