Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel
Ingrediënten: rodevruchtenthee, water, agavesiroop, bevroren frambozen, sinaasappelsap
Wijting met ratatouille