Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches