Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
Ingrediënten: rode bieten, olijfolie, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Tomatenchutney
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper