Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca
Ingrediënten: tonijnsteak, tomaten, peper en zout, olijfolie, korianderzaad in de pepermolen
Boontjessalade met tartaar van tonijn
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijnsteaks, gekookte groene bonen, raketsla, feta, hardgekookte eieren
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Nori met tonijn
Luc Bellings - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes
Gevulde artisjok met tonijn
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tomaten, olijfolie, look, tonijn in eigen nat (blik), artisjokbodems
Frisse tartaar van roze tonijn met komkommer, groene appel en koriander
Jeroen De Pauw - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: prei, tonijn filet, komkommer, groene appel, koriander
Noedelsalade met tonijn
Ingrediënten: tonijnfilet, voorgegaarde woknoedels, arachide-olie, shiitake champignons, sojascheuten