Saltimboca van zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot
Tartaar van zalm en venkel met blauwe bessen en Synergie brood
Lekker Iers: sodabrood
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Risotto van spinazie met zalm en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse spinazie, zalm, chorizo, risottorijst, witte wijn
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken