Zalm met mierikswortelsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: geraspte mierikswortel (of puree uit een potje), citroensap, fijngehakte peterselie, geklopte room, gerookte zalm
Croque monsieur met zalm, spek en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm, doorsnede van 1,5 cm, wit brood, buffelmozzarella, Italiaanse kruiden, rucola (raketsla)
Zalm met venkel en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (samen ong. 600 gr), venkel, sap van 1 sinaasappel, sinaasappel, ajuin
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Gevulde champignons met zalm en kaas
Ingrediënten: Orecchiette (Barilla®), venkel, persappelsienen, olijfolie, wittewijnazijn
Penne rigate met zalm, courgettes en citroen
Kleed je hapjes alvast chic aan… Met zalm, bieslook en Maredsous!
Ingrediënten: Maredsous Traditie, wit brood, gerookte zalm, roze bessen, bieslook
Bloemkoolzalfje met zalm en lompviseitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: een halve bloemkool, aardappelen, water, groentebouillon, room