Crumble van groenten en tofu

Ingrediënten

  • 100 gr boter
  • 100 gr tofu
  • 100 gr bloem
  • 80 gr broodkruim
  • 1 tomaat
  • 2 asperges
  • ¼ prei
  • ¼ courgette
  • 1 groene selderijstengel
  • ½ wortel
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • 2 el water
  • 2 el witte wijnazijn
  • 100 gr boter
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd alle groenten in blokjes van 1cm. Ontvel en ontpit de tomaat.

  2. Stoof de groentjes en de tofu aan in een beetje boter tot ze gaar zijn. Voeg azijn en water toe en werk het geheel op met boter en fijngehakte bieslook. Laat afkoelen en schik in een schoteltje.

  3. Meng 100 g boter en bloem met het broodkruim en schik bovenop de groentjes. Zet gedurende 20 minuten in een oven van 180° C.

0
Nog geen stemmen