Ragout van kalfsniertjes
Ingrediënten
-
2 el graanmosterd
-
2 kalfsnieren
-
1 dl Leffe blond
-
1 dl room
-
1 dl water
-
1 el runderbouillon
-
1 wortel
-
½ wit van prei
-
2 raapjes
-
2 aardappelen
-
boter
-
mosterdkruiden
Bereiding
Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar.
Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het water. Voeg er de runderbouillon aan toe. Laat voor de helft inkoken.
Voeg er de mosterd en de room aan toe. Laat het geheel koken tot een gebonden saus. Voeg er nu de groentjes aan toe. Serveer en versier met kervel, bieslook en mosterdkruiden.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be