Ragout van kalfsniertjes

Ingrediënten

  • 2 el graanmosterd
  • 2 kalfsnieren
  • 1 dl Leffe blond
  • 1 dl room
  • 1 dl water
  • 1 el runderbouillon
  • ½ wit van prei
  • 2 raapjes
  • 2 aardappelen
  • boter
  • mosterdkruiden
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar.

  2. Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het water. Voeg er de runderbouillon aan toe. Laat voor de helft inkoken.

  3. Voeg er de mosterd en de room aan toe. Laat het geheel koken tot een gebonden saus. Voeg er nu de groentjes aan toe. Serveer en versier met kervel, bieslook en mosterdkruiden.

0
Nog geen stemmen