Roulade van sla met blauwe kaas
Ingrediënten
-
1 romeinse sla
-
1 el zure room
-
1 el zachte geitenkaas
-
1 el zachte blauwe kaas
-
200 gr zongedroogde tomaten
-
1 bussel raketsla
-
1 el gehakte bieslook
-
1 el fijngehakte sjalot
-
1 el balsamico vinaigrette
-
3 el olijfolie
-
1 kroepoekvel
-
PH pepermix en zout
Bereiding
Maak alle bladen van de sla los.
Meng de kazen, zure room, sjalot en bieslook. Kruid af met PH pepermix en zout.
Smeer alle bladeren in met het mengsel en verdeel de tomaatjes en raketsla willekeurig over de bladeren.
Reconstrueer de sla en rol strak in plasticfolie of aluminiumfolie. Laat rusten in de koelkast.
Frituur 1 kroepoekvel op 190°. Snij de roulade in dikke plakken. Werk af met de kroepoek, daarop wat frisse rucola sla. Besprenkel met vinaigrette en balsamico.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be