Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Venkelstoemp
Ekazandibi met kip (Tavuk Gögsü)
Recept

Ekazandibi met kip (Tavuk Gögsü)

Aardappelpannenkoekjes met zure room en kaviaar
Recept

Aardappelpannenkoekjes met zure room en kaviaar

Ravioli in en saliebotersausje
Recept

Ravioli in en saliebotersausje

Tartiflette
Recept

Tartiflette

Bloemkoolsoep met saffraan
Recept

Bloemkoolsoep met saffraan

Venkelstoemp

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 4 schijfjes rauwe zalm
  • 1 venkel
  • 8 aardappelen
  • boter
  • 1 dl room
  • olijfolie
  • platte peterselie
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Roer een beetje boter en 1 dl room onder de puree.

  2. Snijd de venkel fijn en stoof hem aan in boter tot hij zacht is. Meng de venkel onder de puree en breng alles op smaak met kruiden.

  3. Schik de puree op een bord en leg het schijfje rauwe zalm erbovenop.

  4. Overgiet het geheel met een beetje olijfolie en strooi er nog wat platte peterselie overheen.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact