Rollade van zeewolf, Gandaham en gestoomde prei

Ingrediënten

  • 4 filets van zeewolf
  • 4 staven wit van prei
  • 4 groene bladeren van prei
  • 4 plakken Ganda ham
  • verse kruiden en appelbloesems
  • 1 el koolzaadolie
  • 1 el appelazijn
  • Maaslands kruidenzout
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoom de staven wit van prei beetgaar in een stoommandje of stoomoven. Snij de prei in kleine ringetjes.

  2. Klop de filets van de zeewolf lichtjes plat of snij ze open en beleg ze met de Ganda ham. Rol op tot een rollade en draai strak op in een stukje plastic folie. Stoom gedurende 15 min in een stoommandje of stoomoven.

  3. Maak spaghetti van het groene van de prei met behulp van een pastamachine. Leg in ijswater en laat opkrullen.

  4. Maak een vinaigrette van 3/4e koolzaadolie en 1/4e appelazijn. Voeg wat appelbloesems en verse kruiden toe en meng met de dunne prei reepjes. Werk af met verse kruiden en pistachenoten.

0
Nog geen stemmen