De perfecte toast champignon

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Vegetarisch
Broodjes

Bereiding

  1. Snijd een snede van een wit brood en kleur deze lichtjes in een pan met olijfolie. Eens gekleurd leg je de toast in een warme oven. Zorg wel dat hij niet uitdroogt.

  2. Snipper een sjalotje fijn en snijd de champignons in 4. Bak in een pan met een scheutje olijfolie de champignons samen met de sjalot en de gekneusde look. De look wordt er voor het serveren opnieuw uitgehaald en bakt enkel mee voor de smaak.

  3. In een andere pan boter laten bruisen en hieraan gesnipperde look toevoegen. Net voor het opdienen de fijngehakte peterselie eronder mengen.

  4. Om te serveren leg je de toast op het bord. Schep hierop de champignons en de gesnipperde sjalot en oversaus met de bruisende boter. Werk het geheel af met een jullienne van rauwe champignon.

5
Average: 5 (1 vote)