Wok van rundsvlees met zoete soja en paksoi
Ingrediënten
-
½ paksoï (reepjes)
-
500 g filet pur, in reepjes
-
100 g gember
-
1 rode chili
-
2 theelepel sesamolie
-
500 g mie (kort gekookt)
-
½ busseltje koriander
-
½ busseltje munt
-
1 citroengrasstengel
-
1 limoenblad
-
100 ml saké
-
200 ml soja
-
100 ml ketchap manis
-
1 el arachideolie
Bereiding
Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel.
Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.
Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.
Voeg mie toe en blus af met zoete soja.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be