Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Bak de kipfilets aan en houd ze warm in de oven op 85 °C.

  2. Blancheer de buitenste bladeren van de savooikool en koel ze af in ijswater. Snijd de rest van de kool op, snipper de ui en stoof ze aan. Kruid met peper en zout en vul de bladeren op met de gestoofde kool.

  3. Spoel de aardappelen en kook ze met de schil in gezouten water. 

  4. Stoof de champignonsteeltjes met het kruidentuiltje en de sjalotten. Blus met de bruine fond en laat inkoken. Zeef de saus en werk ze af met room.

  5. Mix de peterselie met de arachideolie.

  6. Schik de savooikool en de champignons in het midden van het bord, met daarbovenop het gesneden vlees. Serveer met de aardappelen en werk af met de saus en enkele druppels kruidenolie.

0
Nog geen stemmen

Lekkers uit Mijn Pop-uprestaurant!

Maak van elk restaurant één van hun gerechten.

 

Ontdek hier alle andere recepten!