Gemarineerde zalm met sinaasappeldressing en spinazie

Ingrediënten

  • 600 g zalm
  • ½ sinaasappel
  • 400 g peultjes
  • 4 handvol spinazie
  • 1 teen look
  • 1 rode ui
  • peper
  • zout

voor de dressing

  • ½ sinaasappel
  • 3 el balsamicoazijn
  • 1 handvol koriander
  • 1½ cm gember
  • 1 el honing
  • 2 el sesamzaadjes

Een stukje zalm, dat is altijd goed. Sandra Bekkari marineert de zalm en serveert ze met gebakken spinazie én een lekkere sinaasappeldressing. Eenvoudig én lekker.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Caloriearm

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)