Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en homemade mayonaise

Ingrediënten

voor de frietjes

voor de Provençaalse saus

Voor de mosselen

voor de mayonaise

  • 1 ei
  • 1 el mosterd
  • 2 el citroensap
  • koolzaadolie extra vierge
  • zwarte peper
  • 1 snufje zeezout (of fleur de sel)

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en homemade mayonaise. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk! 

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Het recept vind je in de video.

  2. Smakelijk!

5

Average: 5 (2 stemmen)