Cellentani met aubergine en worst

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Snij de aubergine in blokjes.

  2. Schil en snij de tomaten in blokjes

  3. Verhit wat olijfolie in de pan en bak de aubergineblokjes gaar. Voeg eventueel wat meer olijfolie toe. Hou opzij.

  4. Verhit wat olijfolie in een andere pan. Bak het gehakt in de pan.

  5. Voeg de tomatenblokjes en tijm toe. Doe er nu de aubergineblokjes bij. Zet het vuur zachter en laat sudderen voor 10 minuten.

  6. Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de Cellantani Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking. Giet af.

  7. Doe de pasta dadelijk bij de saus. Werk af met Parmezaanse kaas. Smakelijk.

0

Nog geen stemmen