Cellentani pasta met aubergine en worst
Ingrediënten
-
350 g cellentani (Barilla®)
-
200 g vers gehakt
-
250 g tomaten
-
30 g Parmezaanse kaas
-
2 lepels olijfolie
-
1 bosje tijm
Bereiding
Snij de aubergine in blokjes.
Schil en snij de tomaten in blokjes
Verhit wat olijfolie in de pan en bak de aubergineblokjes gaar. Voeg eventueel wat meer olijfolie toe. Hou opzij.
Verhit wat olijfolie in een andere pan. Bak het gehakt in de pan.
Voeg de tomatenblokjes en tijm toe. Doe er nu de aubergineblokjes bij. Zet het vuur zachter en laat sudderen voor 10 minuten.
Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de Cellantani Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking. Giet af.
Doe de pasta dadelijk bij de saus. Werk af met Parmezaanse kaas. Smakelijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be