Video: Cheesecakehapjes met speculaasbodem, framboos, mango of chocolade
Cheesecakehapjes met speculaasbodem, framboos, mango of chocolade
Uw video is aan het laden...

Cheesecakehapjes met speculaasbodem, framboos, mango of chocolade

Ingrediënten

Hoe cool is dat? Een minicheesecakehapje dat je met één hap smakelijk kunt oppeuzelen? Deze kleine kaastaartjes zijn heerlijk. Wedden dat je er niet kunt van af blijven?

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Breek de koekjes. Cutter fijn. Smelt de boter. Meng onder elkaar.

  2. Leg bakpapier in een bakvorm (24x24cm).

  3. Maak een bodem van speculaaskoekjes.

  4. Klop de roomkaas los. Voeg suiker, eitjes, vanille, maïzena toe.

  5. Meng onder elkaar.

  6. Stort uit op de koekjesbodem.

  7. Bak 30 minuten op 170°C.

  8. Laat afkoelen en steek twee uur in de koelkast. Smelt ondertussen de chocolade. Mix de frambozen en mango tot twee soorten coulis. 

  9. Snij in blokjes. Werk af met frambozen- of mangocoulis of chocolade.

0

Nog geen stemmen